22 februari 2014

De campagne is in volle gang.

Minder dan een maand en dan is het zo ver, de gemeenteraadsverkiezingen!  Daarom gaan we de wijken in om mensen op te roepen om te gaan stemmen!

In het moederdorp Hellendoorn trapte de PvdA  zaterdag 15 februari de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. Bij de supermarkt C1000/AH werden “karmuntjes”, flyers en rozen uitgedeeld.

IMG_3581

 

Vervolgens trokken onze kandidaten de Blenke in om de verkiezingen bij de inwoners onder de aandacht te brengen. Veel mensen geven aan te gaan stemmen op 19 maart.

 

________________________________________________________________________

IMG_3651 IMG_3673IMG_3642

 

 

 

Zaterdag 22 februari kleurde de Kruidenwijk rood. De bezoekers aan de Jumbo op het Kuperserf werden geïnformeerd over onze speerpunten:

  • De PvdA staat voor een goed armoedebeleid, omdat iedereen erbij hoort en ook mee moet kunnen blijven doen. Bezuinigingen zijn nodig. De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten. Wij willen de minima ontzien
  • Zonder vertrouwen kun je geen beleid voeren. Het begint en eindigt er mee. De inwoners van Hellendoorn hebben recht op een actief gemeentebestuur.
  • Wonen, leven en spelen in een veilige buurt willen we toch allemaal. Inwoners zitten boordevol ideeën, maar willen graag een samenspel met de gemeente, zonder dictaten vooraf. Zorgen voor elkaar en met elkaar.

Het winkelend publiek en inwoners konden kenbaar maken wat er goed was aan en in hun buurt of wijk en wat er nog verbeterd kan worden.

Volg onze agenda.  Komende zaterdagen komen we wellicht ook bij u in de buurt.