Door op 13 maart 2014

Zorgen om elkaar wordt zorgen voor elkaar.

 

Zorgen om elkaar:
Eerst heb je zorgen om je kinderen, dan heb je zorgen om je ouders, vervolgens hebben we zorgen om jou.

Zorgen voor elkaar:
Zorgen voor je kinderen, zorgen voor je ouders, zorgen voor de mantelzorger om vol te houden, zorgen voor genoeg vrijwilligers.

Zorgen om werk:
Wonen, werken en zorg voor iedereen. Zorgen voor vervoer naar je werk, zorgen voor aanpassingen op je werkplek, zorgen voor werk.

Zorgen om de mens:
Niemand staat aan de kant, elke mens doet mee naar eigen kunnen. De één een beetje meer dan de ander, maar dat mag. Zo zorgen we voor elkaar.

Zorgen om de toekomst:
Wie zorgt er morgen voor mij? Het ging toch goed! Moet ik weer aan iemand wennen? Zorgen voor vertrouwen in je hulpverlener, die zorgen heeft om jou.

Zorgen om geld:
Samen zorgen we ervoor dat we zorg kunnen blijven betalen. Zorgen dat we het creatief aanpakken en meer met minder kunnen doen. Zorgen dat spullen, (zoals een rolstoel) die niet meer worden gebruikt wordt hergebruikt. Zorgen dat er 1 bus naar een locatie rijdt in plaats van 3 achter elkaar aan.

Zorgen om je omgeving:
Zorgen dat je buur kan blijven wonen. Even een boodschapje meenemen, de vuilnis buiten zetten, even kijken hoe het gaat. Maar voor echte zorg hebben we de professionele zorg.

Kortom de PvdA heeft zorgen om jou!